Nati

Aliza-update

Alltsååå, så länge sedan jag bloggade?!
Aliza gör typ ALLT nu. Okej, än går hon inte men det är inte direkt långt kvar :'( Hon började krypa för en evighet sedan, och i samma veva som hon började krypa så började allt annat också. Typ ställa sig upp mot saker och ja, herregud. Inte en lugn stund längre… Hon går längs saker, med gåvagnen och helst av allt så går hon medan hon håller i fingrarna ♥ Hon kan gå med ena fingret bara, men det tycker hon inte om så mycket då min lilla korv är en liten fegis, hihi. Hon KAN stå upp själv, men vill inte. Upptäcker hon att hon står själv så börjar hon gråta, lilla vännen. Vill bara ta upp henne ur spjälsängen och krama henne nu när jag tänker på det, hahaha.
Numera så säger hon ”titta” och pekar. Det är hennes enda riktiga ord som hon säger än så länge och har sagt sen hon var typ 9 månader. Hon säger även ”mamma” ”pappa” ”kaka” (farbror) men inte till något specifikt :p ”koka” är en favorit också men betyder nog något annat hahaha… Hoppas jag.
Nu är det mindre än en månad kvar till ettårs-dagen! Dags att börja planera hennes kalas och beställa tårtor :) vet inte riktigt hur jag ska göra med kalaset. Tycker det är så pinsamt att hålla i tillställningar och det är så himla jobbigt om det blir awkward. Personerna som är viktiga för Aliza och mig känner ju inte varandra allihopa, haha. Äsch, får fundera någon vecka till…
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats