Nati

Bästa köpet någonsin

Jag har inte pratat så mycket om barnvagnar i bloggen för det är väl kanske inte det mest intressanta ämnet för de flesta, haha. Om sanningen ska fram så tycker jag att det är jätteroligt att titta på olika barnvagnar och jämföra dom. Dock så hittade jag min baby för länge sedan. Jag bestämde mig redan innan jag hade provkört den – att this was the one. Nu har jag köpt en till Aliza och det är utan tvekan det bästa köpet everrrrrrrrrrrrrrrrr. Bugaboo Cameleon All Black Edition! Åhhhhh
Den är SÅ LITEN, får plats överallt till skillnad från den förra (Brio Happy), swivelhjulen gör så att svängradien är typ minimal och den är så lätt och skön att köra! Dessutom så är den jävligt snygg. Aliza trivs galet bra i den och har inte protesterat en enda gång. Jag har inget ont att säga om den här vagnen och skulle rekommendera den till vem som helst. Ja, förutom dom som har som hobby att typ gå skogspromenader och lever uppe i det norraste norrland där det är snö hela tiden. Då är den väl kanske inte optimal, men ja…
Köpte den i  förra helgen och är helnöjd! :) Har dock inte åkpåse från Bugaboo så funderar på att köpa en, men å andra sidan kanske jag kan ta det i höst sen, för det är nog inte många månader kvar som vi använder åkpåse nu. Har hört att den ska vara som gjuten till sittdelen! Min nuvarande funkar men.. ja:)
Juste! Passade på att köpa en mugghållare direkt, för det saknade jag på min förra vagn hihi. Köper nog ett parasoll tids nog när solen börjar skina lite mer.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats