Nati

För jag har tagit studenten!!!

Åhhh äntligen kan jag börja blogga igen med gott samvete. Den 4e juni så tog jag studenten! Äntligen är alla prov och inlämningar avklarade och jag har äntligen tid att slappna av och fokusera på mitt egna liv till 100%. Jag tror inte att jag har slappnat av så som jag gör nu på flera år. Jag och skolan går verkligen inte ihop, haha. But I did it.

Mina fötter var heeeeeelt döda av mina klackskor, så efter utspringet haltade jag typ hahaha. Tygskor har aldrig känts så skönt som när jag tog på mig inför flaket. Vi blev stoppade av polisen vid karolinska såhär helt utan anledning, haha, fattade inget men de släppte oss efter ett tag. Spraaang hem helt öldränkt och äcklig från stan, hem till min mottagning :) så trevligt men var så jävla trött och mina öron ringde av alla skrik/tutor/visselpipor/musik i flera dagar. Blev ingen utgång för min del. Hade redan saknat Aliza i 12 timmar ♥
Slänger upp några bilder från min stora dag!
 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats