Nati

Förlossningen

Sitter just nu och väntar på mormor. Vi ska ta en tur till centrum för att handla lite!  Jag behöver blöjor och så, haha. Myyys ♥ Ska köpa henne en liten present också som tack för att hon gett mig så mycket avlastning de första dagarna. Vet inte hur jag hade klarat det utan henne om jag ska vara ärlig…

I alla fall, tänkte använda tiden till att skriva lite om förlossningen för den som vill veta, haha.

Jag började få värkar på kvällen den 19e runt 8 på kvällen. Jag fattade först inte vad det var eftersom jag inte haft några förvärkar alls genom hela graviditeten, haha, så jag ba jaha… typ låg i sängen. Det gjorde ju inte sååå ont liksom även om det inte var skönt. Men jag tyckte ändå att dom kom hyfsat tätt (ca 4-5 minuter och varade i 40 sekunder) så började klocka värkarna. Vid 10-tiden så ringde jag till förlossningen och de frågade om jag hade känt bebisen röra sig. Nej, det hade jag ju inte kom jag på då… inte på flera timmar i alla fall… Så dom sa att jag skulle försöka peta på magen och dricka kallt vatten osv. och om jag fortfarande inte känt något så skulle jag vid 11 ringa tillbaka och komma på kontroll.
Klockan blev 11 och aa, fick inte tag på min andra hälft så började bli skitsur haha. Visste att han var på väg men mobilen var död. Fick skjuts in och fick prata med en barnmorska. Hon tyckte inte jag verkade ha så himla ont… jag ba okej………. såhär bra på att hålla god min haha. Det var ju fan inte skönt slyna:@ Hon bestämde sig till slut för att göra en undersökning I FALL ATT liksom.. för att se hur mycket av livmodertappen som fanns kvar.

Stor förvåning =))) utplånad tapp och öppen 3 cm. Alltså, SA JU ATT JAG HADE ONT. Jävla vider haahahah… så fick komma in till förlossningen och typ 20 minuter senare dyker också mannen upp vid min sida. Tacksam var jag för det.
Efter det gick allt väldigt fort – öppnade mig ytterligare 4 cm på 1,5 timme och eh aa de tre resterande vet inte ens när det hände för… det gjorde så jävla ont så typ led genom detta. Minns inte så mycket. Testade lustgasen. Första gången var värsta chocken. Kändes som om jag var cpfull. Kastade den dock under sista skedet för den fick mig att känna att jag inte hade kontroll. FYFAAAN alltså smärtan av värkarna i slutet… Ville bara dö. Orkade knappt andas haha. När själva krystvärkarna kom så var det inte så hemskt… Det kändes dock meningslöst till slut för hon kom ju aldrig ut. Men då föreslog barnmorskan ett litet klipp och tjooffff sa det så kom hon ut! Förlorade tydligen nästan 2,5 liter blod iom det, men kände mig rätt bra ändå haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats