Nati

God natt

Idag har jag varit i Skärholmen med mormor och Aliza. Vi kom dit rätt sent pga bussfail så vi åt direkt när vi kom dit. Aliza tycker det är så kul att få äta på McDonalds eftersom att det är plockmat…
Vi gick runt sen och kikade i affärer. Bubbleroom har öppnat butik där, sjukt kul för gillar hemsidan men affären kändes rätt så rörig. Fanns inte så mycket snyggt där enligt mig men sortimentet växlar väl hela tiden kan jag tänka mig… Nästa gång kanske. Hittade i alla fall äntligen min fina windrunner från Nike i SVART/ROSA!!! Letat över hela landet känns det som. Inte ens Nike factory i kungens kurva hade den. Skitsynd, men aja, det var 30% på den och snatchade den sista i min storlek :D Blev bara 559 för den!
Slog av en nagel på bussen också pga alla jävla idioter med vagnar som trodde dom skulle på. HA!!! Får fixa den när jag orkar… Det är som en cirkus när man åker linje 707 både fram och tillbaka. Den ena mer idiotisk än den andra. Det är som att de tror att bussen på något magiskt sätt ska vecklas ut och få plats med 115 vagnar om de försöker tillräckligt mycket. Man ba, ja, så måste det vara. Åker ofta buss med barnvagn och det är ta mig fan aldrig så mycket barnvagnsdrama som på 707:an.
Nu ska jag lägga mig och kika på Glee. Fett jobbigt och har typ konstant ångest när jag ser på det pga att jag vet att The Quarterback-avsnittet väntar och jag VET att jag kommer gråta som en bebis. Fan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats