Nati

Hem till Natalie!

Idag ska jag och Aliza hem till Natalie :) vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi lagar väl antagligen lite mat och tar det lugnt hemma hos henne! Aliza ligger just nu och sover, vilket hon gjort ett bra tag nu så det börjar väl bli dags att vakna snart. När hon har vaknat så ska jag börja klä på mig och packa saker så att vi är redo att gå ut lite senare. Men så länge passar jag på att ligga och titta på töntarna i Shah’s of Sunset som går på trean. Hahaha, värsta jag har sett! Det är lite skämskudde a la Jersey Shore, fast ännu värre för detta är gamlingar :p Shit alltså vilket liv vissa lever, haha.
Tog den här bilden på Aliza i morse! Vi gick upp rätt tidigt och lekte runt i köket. Min lilla älskling ♥ finare finns inte

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats