Nati

Ikväll sover vi borta

Idag så vaknade jag av att Aliza sparkade mig och nöp och rev mig i ansiktet <3 mysigt :) inte. Men skulle ändå upp om 30 minuter så det var lugnt! Vi fixade oss, drog till Starbucks och sedan vidare mot skolan. Vi slapp sista lektionen idag också, så vi åkte med Shirin för att sola i rådhuset. :) Shirin var en bra barnvakt men Aliza var inte lika glad för hon var så trött. Så efter att jag solat i typ 25 minuter (hade betalat för 30) så började Aliza gråta, så jag klädde på mig och gick ut. Nu sitter jag med Alizas faster och lilla prinsessan sover. Är hungrig så sitter och fantiserar om mat haha, men måste stå emot </3

20140311-171124.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elsa

    Kan du berätta om hur du och din kille träffades? Och hur du blev gravid, när du fick reda på det o hur du/din familj/kille reagera? Hur kändes allt eftersom du var så ung? Väldigt intreessant o veta eftersom du jonglerar mellan barn, skola, familj, kärlek, fritid osv!!

    1. Nati

      Ojjj, har inte loggat in på så länge så tog tid innan jag såg kommentaren! :D Men slänger självklaart upp ett inlägg

stats