Nati

Kroppen efter graviditeten

Nu har det gått 3 månader och 1 vecka (cirka) sedan jag födde Aliza. Jag gick upp 15 kg ungefär. Jag vägde 80 kg prick när jag var inne och skulle föda. Nu har jag vägt mig, tre månader senare och jag ligger på stadiga 63,5 kg. Jag har alltså återgått till min ursprungsvikt sen innan graviditeten! Vilka framsteg, hihi. Men… jag ser ju verkligen inte likadan ut som innan. Jag ser tjockare ut fastän vikten ligger på samma ungefär.
Snacka om att kroppen ändras efter en graviditet. Magen är tjockare och degigare och mitt fett samlas ända upp till under brösten. Förut så var allt mitt fett liksom ”nere” på magen, men nej inte längre, haha. Och det är väl visserligen ganska normalt med tanke på att magen blev helt töjd under graviditeten. MEN, det innebär alltså att min målvikt blir ännu lägre. Visst, det kommer vara en milstolpe när jag går under 60-strecket, det är det bara 4 kg kvar till =) men jag kommer ju absolut inte nöja mig förrän jag ligger runt 53-55 kg. Om ytterligare 4 månader så kanske jag är där. Hoppas att jag är slimmad till studenten, för dåå vill jag se bra ut och förevigas på bilder!
                                                                        Någon månad innan Aliza kom! Helt solbränd på näsan haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats