Nati

Nyfärgat hår + naglar

Mormor tog Aliza en liten stund igår, så jag passade på att färga håret. Svart som vanligt men ahhhh vad jag älskar nyfärgat svart hår. Finns typ inget finare än riktigt jävla svart, precis som min själ. Nej, jag skoja men aa. Sen när Aliza somnat så började jag fixa naglarna. Haha, endast då finns tiden. Det blev lila tippar och kopparfärgat glitter på var ringfinger. Har aldrig haft någon av färgerna så det känns kul. Blev skiiitsnyggt tycker jag. Så nu känner jag mig en aning finare. Jag la lite extra tid på preparationen denna gång så hoppas att de sitter länge nu utan släpp.

Glad tjej med nyfärgat hår och nya naglarna. Spåren av hårfärgningen sitter lite var stans… Här kan vi se armarna:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats