Nati

Påfyllning av ögonfransar

Jag var iväg idag och fyllde på mina ögonfransar. Det kändes hemskt att lämna bort Aliza och redan efter en timme så saknade jag henne så himla mycket, men jag hade en bild som jag tog på henne precis innan jag gick. Den satt jag och tittade på, på vägen till Tyresö. Haha, mammahjärtat är svagt.
Jag skulle egentligen ha åkt och fyllt på redan förra veckan men jag var ju tvungen att åka iväg till sjukhuset så det blev inte av. Tjejen jag går till är dock sjukt duktig så det gör ingenting om det går fem veckor mellan eftersom att det inte såg så farligt ut ändå! Här är resultatet av ögonfransarna denna gång. Jag har dock inte borstat fransarna där så de är lite trassliga, men spela roll, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats