Nati

Svar på en kommentar!

Fick en kommentar från Elsa för typ två månader sen, haha :( Helt dålig som inte sett det förrän nu. Men ska ta mig tid till att svara på den då!

Kan du berätta om hur du och din kille träffades? Och hur du blev gravid, när du fick reda på det o hur du/din familj/kille reagera? Hur kändes allt eftersom du var så ung? Väldigt intreessant o veta eftersom du jonglerar mellan barn, skola, familj, kärlek, fritid osv!! 

Jag och min kille träffades för 4 år sedan när jag var 16 och han var 20 :) Vi hängde på samma ställe i stan och han hade tydligen bestämt redan då att jag skulle bli hans tjej, haha. Har jag fått veta såhär i efterhand. Vi bytte nummer men det dröjde någon/några (minns inte, haha) månader innan vi började ses och så.
När jag fick reda på att jag va gravid så kändes det sjukt jobbigt med tanke på min situation. Jag hade ju ingenting. Eller ja, tak över huvudet – men det var väl det. Hade ingen fullständig utbildning och ingen inkomst. Min kille reagerade inte så jättestarkt när jag berättade, men jag tror att det var svårt för honom att greppa att han skulle bli pappa innan Aliza kom till världen. Han stöttade mig i alla fall alltid och var aldrig emot att behålla barnet i magen. Min familj däremot var lite mer skeptisk och blev ledsna först och undrade hur jag skulle klara av skolan och hur mitt liv skulle se ut. Det är därför det har varit så viktigt för mig att bevisa för alla att jag kunde göra det och ta mig vidare till universitetet.
Det kändes många gånger jobbigt och jag undrade vad jag hade gett mig in på. Fick lite panik ibland, men nu när Aliza är här så tvekar jag inte på att jag gjorde rätt val, eftersom livet inte är över ändå. Allt går bara man vill! :D Hoppas du fick svar på det du ville veta

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats