Nati

Tacokväll

Jag mötte upp Natalie i centrum och vi gick och handlade mat inför kvällen. Det blev tacos. Åhhhh så himla gott! Vi gjorde dessutom världen godaste guacamole, herreguuud den var tung. Aliza somnade i vagnen på väg hem till Natalie så vi passade på att laga maten och skära grönsaker och det medan hon låg och slumrade i vagnen. :) Hon vaknade lagom till att vi skulle äta, såklart, haha. Så jag fick äta med en hand och med Aliza i andra armen. Gick bra ändå!
Vi tittade på Remember Me till maten. Jag har tänkt att se den i flera år nu men det har liksom aldrig blivit av. Den var bra faktiskt och hade sina stunder men slutet kändes lite malplacerat. Det blev lite såhär, jaha okej.. varför? Typ som att filmen inte var tillräckligt av en snyftare utan något sorgligt var tvunget att hända så dom slängde in det där på slutet bara. Men den var bra ändå! Efter det så slog vi på melodifestivalen och tittade och suckade, haha. Låten som höll på att vinna? Alltså vad fan hade hon rökt… Den låten var bara hemsk rakt igenom. Fattar inte. Nuuuuu så är jag så mätt och trött att jag vill spy. Natalie bjöd på efterrätt och chips och grejer efteråt som jag typ åt 5 st chips av för jag var så mätt, haha. Åhhh, min mage lyckas alltid bli överfull när jag är med henne.
Aliza somnade för natten på väg hem så hon sov igenom att jag plocka upp henne ur vagnen, bar henne upp för trapporna, klädde av henne ytterkläderna och la ner henne i spjälsängen. Snacka om trött! Lilla bebis ♥ jag känner mig precis lika trött så ska lägga mig nu. Ska bara orka gå och ta bort sminket först så att jag inte liknar en pundare när jag vaknar imorgon bitti.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats