Nati

Veckan som varit

Åhh, jag är så dålig på att uppdatera känner jag men det tar emot att typ koppla in luren så fort jag sätter mig här och sedan knåpa ihop ett inlägg. Haha, kan göra det då och då men känner inte att jag har den tiden varje dag, just nu. Ni får ursäkta mig HEHE

I torsdags så var jag med Yasmine och hennes söta dotter Yamina på öppna förskolan på söder! Det var jättetrevligt även om Aliza var yngst av alla och inte direkt kunde delta i sångstunden hahaha.. Hon låg däckad på en kudde under hela besöket men aa, vi gick och käkade efteråt som tuuur var eftersom att jag trodde jag skulle svälta ihjäl haha… Fick för första gången uppleva hisstrauma i stan. HERREGUD. Allt var krångligt och jobbigt, haha. Hissarna ba åkte ifrån en och tog en helt fel </3 haha måste lära mig åka rulltrappa….

Igår så började jag i skolan igen och Aliza var med mig även dit! Hon var stjääärnan och alla ville bära och gulla och krama henne haha. Jag var så sjukt trött, men klarade mig igenom det rätt bra. Kommer att gå den här veckan nu som kommer, med undantag av någon dag för att få koll på mina kurser och nya lärare osv. Jag hoppas att Aliza orkar med det och att det kommer gå bra. Annars så blir det väl bara att avbryta och vända hem. Men hon är så otroligt duktig och trivs bäst när det är ljud och lite stimmigt runtomkring, så det är nog inga problem. Efter skolan så taggade jag och mina tjejer iväg till Kista och jag handlade en åkpåse till Aliza ♥ redo för vintern!
Langar bilder på Aliza i hennes nya pyjamas med Hello Kitty <3 hon har precis så hon passar i storlek 50 nu, men köpte 56 så att hon ska kunna ha den ett tag. Den är lite stor men det ser bara skönt ut

Idag så har jag, Aliza och min älskling haft en heldag från igår och käkat pizza och lite sånt. Haha, så gick det med min viktnedgång =) aja det har ju faktiskt bara gått en månad sedan jag klämde fram en unge, så det känns okej att jag inte är en sticka än.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats