Nati

Vi är tillbaka!

Gårdagen var lite småjobbig sådär. Mådde inte så himla bra så det blev ingen uppdatering… Men sen så skulle jag och Natalie iväg till stan för att hon behövde handla lite, men hon kom på att hon inte behövde handla och eh ja… med tanke på vädret (wannabestormen) så var det nog lika bra att vi inte åkte. Vi gick till centrum och käkade på Subway (SÅ HIMLA GOTT!!!) istället och satt och pratade i typ hundra år. Jag typ ältade hela min livshistoria och Natalie var snäll som lyssnade, haha. Vet inte vad jag hade gjort om jag hade suttit inne, ensam hela dagen.
Nu ligger Aliza och sover och jag har precis käkat frukost. Imorgon ska jag iväg och fixa mina ögonfransar i några timmar, så då har Aliza barnvakt av mormor och gammelmormor! Det är uppskattat från båda håll tror jag, så jag känner inga skuldkänslor. =) Idag blir vi nog dock hemma för att mysa bara, tror jag. Har inget större behov av att gå ut och dessutom så är det tvättdag så jag har inte så mycket att ha på mig ändå. Ska visa upp lite kläder som jag beställde förresten! Tar det senare idag.
Aliza trivs i sin nya bumbo! Jätteuppskattad. Men hon får inte sitta där mer än några kortare stunder än så länge, så hon inte blir trött i ryggen. Men det är lite spännande märker man att hon tycker, hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats